Sport Rehabilitering med Fotledsskydd

Idrottsrehabilitering med Fotledsskydd från Snorbilligt.se har som en grundläggande komponent Sport fysioterapi, detta är en av fysioterapeutens verksamhetsgrenar, där specifika tekniker tillämpas för behandling och förebyggande av skador hos individer som utövar regelbunden fysisk aktivitet.

Mål

Huvudsyftet med Idrottsrehabilitering är att optimera idrottarens prestanda på kortast möjliga tid. De tekniker som fysioterapeuten valt för att användas i idrottsrehabilitering, har att göra med den första utvärderingen av skadan, idrottarens personliga egenskaper, den modalitet han utövar och frekvensen med vilken han gör det och kan köpa Fotledsskydd från Snorbilligt.

Behandling

Vid Fisioterapia Oeiras utvärderar och omprövar vi idrottarnas session efter session, vilket håller behandlingsplanen dynamisk och individualiserad, enligt varje idrottares dagliga behov.

I Oeiras fysioterapi, för behandling och rehabilitering av skador som påverkar idrottaren har vi den bästa medicinska och sportutrustning, vilket gör återhämtningen en gradvis och motiverande process.

Typer Av Behandlingar

Specifika metoder som funktionella bandage, kinesio tape och proprioceptiv träning används av fysioterapeuter för att rehabilitera idrottare och få dem tillbaka till träning och/eller tävlingar så snart som möjligt.

Sportrehabilitering utförs företrädesvis i ett tvärvetenskapligt team, där förutom fysioterapeuter är integrerade Sjuksköterska, personlig tränare, läkare, bland andra vårdpersonal. Oeiras fysioterapi har alla dessa yrkesverksamma specialiserade på idrottsrehabilitering, beredda att erbjuda den bästa behandlingen till idrottare!

Navigation