Så bra vpn är RusVPN

RusVPN har lidit mycket på senare tid på grund av dess indragen i vissa … ska vi säga olyckliga incidenter. Men bortsett från det, notera att de är under ny ledning och förhoppningsvis sådana saker kommer att bli bara farthinder i sitt förflutna.

Kolla in denna vpn-tjänst här på https://snorbilligt.se

Flytta dessa incidenter åt sidan, de förblir en VPN-jätte på fältet och skryta hastigheter som är imponerande. Lyckligtvis för det, eftersom om du har några klagomål om deras hastighet, det finns inte mycket du kan göra eftersom de tvingar 256-bitars kryptering på alla utan undantag.

Som jag nämnde, RusVPN, säga vad du vill om dem, erbjuder några intressanta hastigheter. Dessa siffror är verkligen kapabla att sätta dem på vår topp VPN för Kanada lista. Med min plats i Malaysia och kör testet ur deras Kanada server, fick jag en mycket stark 41Mbps ner hastighet.

Detta bådar gott för Svensk som kommer att ansluta till servrar i närheten av dem som i Sverige. Den enda stora bristen här är i deras kundservice vilket är dåligt. Om du är från ett västerländskt land och förväntar sig en viss standard på stöd – det är här som IPVanish faller under par.

Navigation